Funderande

Det har jag varit lite grann idag.. Lite fundersam.

Däckade tidigare än tänkt igår. Vad halv elva berätta Nicco i morse. Haha inte likt mig att kunna sova bara sådär fast någon annan ligger i rummet och kollar på tv.. Jaja jag var väl trött antar jag?!
Vi vaknade rätt sent i morse.. låg och drog oss och gick sen upp och käkade en megafrukost med fruktsallad och grejor ;) Gott!

Hann ligga o mysa och prata lite innan min gris skulle jobba och jag åkte bort till gamla lägenheten för att plocka upp lite post o sånt..
Har sedan dess tränat, solat och fikat med mamma och tagit en prommis hem.

Väl hemma bestämde jag mig för att ringa storebror.. Var lite i behov att höra honom säga att det var ett bra beslut att säga upp lägenheten.. Eller åtminstone att det var OK. Jag hade ju gjort det oavsett vad han tycker.. Men sån är jag, det ÄR viktigt vad familjen tycker..
Så..vi har pratat...en bra stund. O allt känns finally som vanligt mellan oss.. Det är min BB-etta. O han tycker det är skitkul tydligen ;)

Ska slänga in mig i en dusch nu.. Blir kanske en uppdatering till innan jag beger mig ner på stan och träffar Maggis och äter pizza på Bomb! Mums, tror minsann en vegetariana står på menyn ;)

Har ni en bra måndag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0