Inte mycket gjort..

Känner mig lite oengagerad idag om jag ska vara ärlig, men det ska jag snart sluta med.
Har faktiskt inte gått gjort ett dugg ännu... men det kommer, har ju hela helgen på mig ;) hahah! Har å andra sidan en bra ursäkt.. vår IT kille har varit här och pysslat med datorerna, med andra ord har jag inte haft så mycket tillgång till dom, och inte kunnat göra så mycket.
Ska dock snart sätta fart med lite helgrutiner.. sen ska det ätas och räknas kassa och sen ska jag typ gå hem ;) haha.. NiccoPicco fick jobba så vi ska förmdoligen ha sällskap hem, myspys :)

NEJ jag gillar inte våra nya tangentbord, är helt slut i handlederna redan! Jaja, ytterligare en sak att ta upp på nästa möte.. Kass tankeförmåga ligger tydligen vissa människor inne med, men skitsamma, kan inte göra mycket åt det just nu i alla fall.

Hmm..båda hovisarna jobbar ikväll, dvs både favvohovis och de andra puckot. Med Andra ord jääävligt konstig stämning.. Tydligen har ju jag och favvohovis en "affär" bara för att vi kommer bra överrens.. jo men tjena. Då har jag nog en "affär" med halva hotellet...eller förlåt 95% kanske.
Smart drag grabben!

Nu ska sandra sätta lite fart o få lite jobb gjort ;)
Ser fram emot denna tiden om 24 timmar.. då har vi fått middag hos mamma och kan bara gå hem och ligga platt i soffan eller i sängen framför tv'n resten av kvällen.. Lovely! Det är inte så dumt att jobba vändpass under helgen i alla fall.. passen går fort i alla fall, på 24 timmar har man gjort två åtta timmars pass och sen äre slut ;)

Tjo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0