Igen

O så var det måndag igen. O ja jag vet, kass uppdatering i helgen.
Meeeeen jag får ett spel på min kära laptop som vägrar att fungera med internet:et i huset för tillfället. Så idag efter jobb är det jag som går till telenor och frågar om mobilt bredband. Måste få skiten att fungera...
Hur bra är mobilt bredband förresten? O någon som har någon erfarenhet av telenor? Tell me..

Helgen har varit underbar i alla fall. Luuug kväll i fredags, jag däckade givetvis i soffan efter mat och ett glas vin. Sov en timme och sen var jag sällskaplig igen ;) haha. Blev dock en hyfsad tidig kväll.
Upp i lördags och käkade frukost och sen lunch hos svärföräldrarna, lämnade bord hos mamma och sen hem för en solning och tillfixning.
Ut på Oasen och käkade med Dessi och Jonas efter en fördrink hos oss. Mysigt och nice att sitta och snacka. Så nu är en "par-spelkväll" inbokad, gott ska de bli ;)            

Igår kom alla föräldrar på besök. Middag och kaka och massa snack. Så jobbig tystnad hela tiden dock.. Hrm. Eller inte. Tror inte det var tyst en endaste minut... skoj :)

Nu är jag på jobb.. Har åkt tåg med bästis och hans lillebror.. Har börjar gilla att åka tåg på morgonen, allt blir så himla mycke roligare om man har nån att snacka lite skit med.

O nu ska jag jobba. Har en skrivare som kaosar... O fattar inte riktigt problemet mellan rec och matsal just nu. Är det lönt att man anstränger sig emellanåt?

Ha en braaa måndag, ikväll ska jag och mami städa min gamla lägenhet.. :/ Sådär spännande men gött att få de gjort!

Kraaaamar!

Kommentarer
Postat av: morsan

Tack för en jättetrevlig söndag med god mat, kaka och mycket snack! ses ikväll!

2008-02-18 @ 07:59:01
Postat av: Dessi

härligt med Oasen! o snart spelkväll! yes! puss!

2008-02-19 @ 21:32:44
URL: http://dezzys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0