En helg som innehåller ALLT!

Vi är hemma!
Underbar helg! Det är bara att inse att man har världens mest underbara pojkvän.. Finns verkligen ingen som kan det där med att vara romantisk som han :D Alla tjejers dröm.. Som är min :)

Var i Gbg vd tolv tiden igår..Yrade runt lite på Avenyn innan vi hittade hotellet...checkade in och fick en svit. Hade ju bokat en juniorsvit men fick en riktig. Blev med andra ord uppgraderade.. Skitkul med tanke på hur många gånger man själv har uppgraderat folk på "mitt" hotell.
Bilder på rummet ser ni nedan. Sovrum, vardagsrum, megabalkong ut mot Avenyn och två badrum. Haha, kunde leva med det. Dessutom bjöd dom visst på en flaska vin och choklad när man bodde i en svit.. Tackar :)

Käkade lunch på hotellet.. och gick på lite äventyr.. skulle ha en kaffe men blev visst ett glas vin på Berså. Myyysställe! Sånt riktigt hang-out-place med kuddar överallt och riktigt nice stämning. Satt där och skrattade ihjäl oss åt en småpackad tomte som spelade gitarr och en manlig lucia som stod och sjöng utanför :P
Begav oss till Liseberg och myste runt där med glögg och nån äpplehistoria utan äpple i en timme.

Sen fick de bli en varm dusch och ett glas rött på rummet innan vi gjorde oss sjukt snygga och begav oss till Gothia Towers. JAG SKA JOBBA DÄR NÅGON GÅNG! Faaaan vilket underbart ställe..och vilken reception! Jag är kär!!
Tog en drink på Heaven 23.. Åkte hissen som går utanpå huset både upp och ner.. Riiiiktigt snobbställe men jäkligt goda drinkar och go stämning.. Lite speciellt att dricka drinkar påtjugotredje våningen....trist utsikt ;)

Därifrån till Tvåkanten för sjurätters.. Jo tjena. Sju blev fem när vi höll på att kollapsa av mätthet.. Tror att Mojiton innan gjorde sitt också..

Hem och däckade därefter...Hotellfrukost i morse och nu är vi hemma. Myst på tåget och bara skrattat en massa ihop! :)

Ska käka pasgetti och köttfärssås nu och titta på Greys.. i myskläder ;) Ingen snobbig drink idag inte ;) Ramlösa blåbär it is ;)

Tack för världens bästa helg älskling! :)  <3

Kommentarer
Postat av: sandra

Vad härligt med en weekend! vi ska också åka iväg en helg nu snart.vilket hotel bodde ni på? låg det nära centrum?

2007-12-16 @ 22:31:13
URL: http://lsandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0