Jag har fått nog av alla julfirande dårar..

Ja verkligen.
Jovisst, julen är mysig. Men nu får det räcka, folk använder fortfarande julen som ursäkt för att dricka ett (läs 8) glas vin/öl/starkvinsglögg varenda eviga kväll. Ge upp!
Eller skyll inte på julen åtminstone.. Isch!

När jag var på väg hem från jobb igår stötte jag nästan ihop med 300 aspackade över-50-ålders-män. Jesus vad man känner sig vuxen. Där har dom ägnat hela annandagen åt att hinka sprit medan jag har jobbat.. Öpnnat placet helt själv och är på väg hem för att sova klockan 23,30. Hmm. Som det kan gå.

Är på jobb just nu också. Efter idag har jag två dagar till framför mig.. Sen är jag ledig i fyra hela dagar. Nice!
Igår hade jag inte ett dugg att göra.. Vi gick varandra på nerverna här. Käkade tre ggr och drack 100 kaffe latte.. Haha. Illa när kockarna nästan kedjar fast en i köket och tvingar mig att beställa mat för att dom ska få nåt att göra :P

Idag är det lite annorlunda.. Fullt med folk överallt. Rätt skönt, jag har haft att göra fram till nu o har väl nån timmas jobb till innan jag kan gå hem.. Slutar runt tio.. Ska bli rätt gött at tkomma hem igen. Tappat sugen lite på sistone.. Är väl mest vintertrött känner jag.. Men det går över, det gör det alltid! :)

Nu ska jag kika vidare lite.. Står o kollar lite hotell inför Paris. Har börjat längta nåt otroligt.. Kjol och linne o solglasögon och med min egen snygging vid sidan om mig ;) Kan det bli mycke bättre? Njeee ;)

Nepp, dags att förbereda för helgen!

 Snart nyår ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0