Sandra lackar!

Lördagsmorgonen kan vi nog se som ett bevis på att Sandra har blivit mer rädd om sig själv.. Eller bara äldre och lugnare. Hade detta varit för två år sen hade jag hamnat i slagsmål :/

Sitter på tåget.. kl 06 på morgonen på väg till jobb. Några platser längre fram sitter ett killgäng. En svensk kille som på superknagglig engelska (bland det värsta jag har hört) skryter för sina vänner (kom fram till att dom var från tunisien men det kan kvitta..) om hur jävla lätta svenska tjejer är...
Översatt men i alla fall:
"Nästa gång ni kommer till Helsingborg...då ska ni bo hos mig grabbar..då ska vi gå ut på krogen..svenska tjejer är så jäävla lätta.. o även om dom inte är det så är dom lätta att övertala..hehe.. ni vet..lite sprit som man bjuder på.. o även om dom säger nej så vill dom..de behöver man inte bry sig så mycke om"

JÄVLA AS! Hade de varit för två år sen hade mitt underbara morgonhumör...eller eftermiddagshumör eller vilken tid det än hade varit på dygnet gjort att jag hade rest mig upp och fetat till idioten. Va fan?! Om folk utifrån uppfattar oss som lätta så är det visserligen inte okey.. men eftersom jag bor i just Helsingborg så vet jag att det kan uppfattas så i alla fall på våra uteställen.. Men att en svensk kille sitter och säger så.. Fy fan.

Ska tilläggas att idioten tio minuter innan satt och skröt om sin snygga FRU som han skulle dö för.
Jo men hej du!

Nu ska jag i alla fall jobba. Hade en dröm som inte direkt gjorde mig på bättre humör inatt. Men skit i det. Om åtta timmar är jag fri från detta i fyra dagar. Ska njuta i varenda sekund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0