Jag ger upp!

Vem har sagt att sömn är viktigt?
Tror den personen går på starka droger och har sjuka hallucinationer.

I alla fall så tror min kropp motsatsen. Ett tag.
Kom hem halv tio..sov till halv fyra. Va fan?
Det är sex timmar..come on!

Men nej..jag behöver väl inte mer då, får väl tro de..Uhm?
Tre nätter kvar, sen ska jag sova som fan! Haha...imorgon har jag dessutom sällskap.

I alla fall...Gick upp och ut i hallen och upptäckte att Eva har varit här med ett Miranda kort...I love u sweetheart :) Kunde inte få en bättre vän!
Tillsammans med detta upptäckte jag ännu en räkning.

Fick en sån sjuk panik över räkningshögen som börjar samlas att jag var tvungen att sätta mig ne och räkna ihop allt...Shit pommes säger jag bara...Jag har sådäääär kul månader framför mig. Jäkla tur att jag ska börja träna snart..vilket betyder nada alkohol på ett par månader i början=billiga utgångar! För jesus... Får be om höga löner annars blir de mindre spännande..

Skit i det :) Det är inte så att jag inte klarar mig. Men de hade ju varit förbannat kul att ha en massa mer pengar än till att bara klara sig på :) haha...1000 spänn tågkort gör ingen människa lycklig har jag kommit fram till... Sen får ni göra vad ni vill med den informationen.

Nu ska jag duscha, se bjuder min goa mamms på köttbullar :)

Kommentarer
Postat av: Gud

Vad är sömn. Har hört talas om det men det måste vara något som andra får uppleva eller så är det som en enhörning Något som skall existera men som man aldirg ser själv. Men vad är en bal på slotet, eller sömn i en säng, tråkigt eller kanske helt underbart.
Lycka till med att försöka att få högre lön. Du kan ju alltid fråga visa kolleger om tips. t.ex guldfisken som borde ha mängder med tips om hur man skall jobba *ler*. Ha det bra inatt och glöm inte Gud ser och vet allt.

2007-07-21 @ 00:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0