Jag kom ifatt!

Klart jag gjorde :)
Nu är jag back to basic. Allt blev klart i tid. Listorna är utsrivna, nya rates från Forex inskrivna...
Yes Yes :)

Tända, lägga upp lite tidningar, plocka ihop lite sen e jag klar minsann :)
Eller ja...ska ju faktiskt vandra en nattrunda om en kvart också..få igång huvudet lite till. Lite frisk luft på det sen...sen så :)

Sjukt irriterande att solen inte alls verkar vilja komma fram idag dock. Smart av mig att dra på den kort-korta jeanskjolen igår..Nackdelen med att jobba natt. Klädesval. Det som verkar vara en bra idé på kvällen verkar sällan lika bra på morgonen dagen efter. Hmm.. Illa.
Tur att jag tog en tjockiströja med mig om ifall att..Men vad hjälper det mot stelfrusna ben?

Aja. Har en fin liten kille som kan värma dom sen :)
Hamstrarna lever finfint förresten. Den ena bet mig dock i morse. Tror inte han menade det som mer än en vänskaplig liten nafsning iofs...eller..vafan vet jag. Han kanske är sjukt elak och bara ville ta död på mitt finger?

Måste kolla upp lite dagar som jag kan vara ledig också...funderade ju på att ta tre semesterdagar så att jag får 10 dagars ledig sammanlagt iaf, Kan jag behöva. Tre år sen jag hade semester senast. O den vet jag inte ens om jag räknar. Bah! Sen får man se om man åker nånstans eller vad som händer. Skönt att bara jobba i fyra nätter o sen veta att man är ledig i tio dagar i alla fall.

Aatjoo...såja nu börjar jag nysa också. Fan :(

Kommentarer
Postat av: Eva

Det glädjer mig något oerhört att hamstrarna fortfarande har puls. Dock saknar dem fortfarande namn och enligt mig skulle dem därför lika gärna bli överkörda av en cykel.

2007-07-19 @ 07:51:30
URL: http://fantasifeber.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0