Kyla

Jaa....Lätt störigt!

Jo det är jättefint väder..Men nån jäkla värme ligger vi inte med..JA jag vet att klockan är halv sju..men vadå då? En riktigt sommardag ska de va minst 25 grader vid den här tiden.
Usch.

Nästan, men bara nästan så jag börjar längta efter jeans och stövlar..Fan vad jag Älskar stövlar..Sjuukt snyggt ;) Gärna med lite klackar så e de perfa!

På tal om stövlar.. Jag och Eva beställde Änglaspel igår..Ja, till jul ni vet ;) Vi hittade en modernare version, en med värmeljus istället för dom små störiga skitljusen som det egentligen ska vara.
Såå...hon beställde ett med snöflingor och jag ett med klassiska änglar, fan vad nice julpyntat jag ska ha :) Blir en massa silver i mitt place kan vi nog konstatera..Blir skumt med mina färger och massa olika färger på julpynt (även om en stor del av mig vill göra som mormor...Less is NOT more när det gäller jul)
Jaha..Okey...Så nu diskuterar jag julpynt med mig själv...i Juli. Det verkar ju...eh..vettigt?

I alla fall...änglaspelet kostade 69 spänn, som hittat :) Mer sånt tack!

Näe..Nu vill jag upp o byta om och sen bege mig till MIN stad. Sjukt att gå av tåget igår..träffade tre pers jag kände mellan stationen och jobb. O jag bor inte här. Skumt. Emellanåt är jag nog mer hemma här än hemma.

Har fortfarande inte riktigt fattat att brorsans lägenhet är min lägenhet. Känns som att vara på besök emellanåt..fast jag har fixat dit egna färger..Hmm..är nog palmen och jättesängen som gör det ;)
Tror dock inte att jag håller mig där i 12 år...Fast tja..den som lever får se ;)

"oh shit, klockan e 8, upp för fan...vem fan e du? O vem ställde klockan på klockan 8, jag börjar jobba klockan sju"
Haha...Dunka mig gul och blå...Av nån riktigt skum anledning har den meningen fastnat i huvudet på mig..

Ahh nä...julpynt, jobb, lund och musik. Nu tänker jag sluta skriva en massa skit och stänga ner internet och gå hem o nanna kudden.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Eva

Jag måste tyvärr meddela att jag aldrig kunde beställa dem där (förbannade) änglaspelen. Datorn hängde sig o allt blev skit. Eva skrek något om "Må du brinna i helvetet ditt jävla as!" o plötsligt kändes allt bra ett tag o det flöt på. Tills jag upptäckte "slut på kontot..." aj då.... oj då....

2007-07-20 @ 10:01:50
URL: http://fantasifeber.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0