Meck!!

Som jag har sagt tidigare..
Jag tycker det är skitkul att sitta och knepa och knåpa med bokningar och fakturor och sådant.
När det fungerar.

När det helt plötsligt inte alls vill fungera, eller inte alls stämmer, då orkar jag inte. Kanske om klockan hade varit 14,00 eller nåt. Inte kl 06,00 när mitt huvud bara vill sova efter en lååång natt.
Bah!

Nåja. Om en halvtimme är jag off. HEJ en hel ledig vecka :)

Hittade en resa innan..mysigt hotell, mysig ö..dessutom grymt billigt. Nice. Vi får la se!

Hem och powernappa i min underbara säng. Som jag ska bre ut mig.
Mina två älsklingar sover ju faktiskt i sina egna sängar inatt..Så idag är det inte sällskap som gäller.
Me, my bed and I.

Sa ju visserligen att jag inte skulle sova. Skoja bara, måste ha ett par timmar annars lever jag inte kl 14 idag. Ingen energi alls kvar. Kanske inte såå konstigt heller..jobbat 5 av 6 dagar med feber. Tror jag är förlåten om jag är trött?

Har iaf sagt hejdå till mammsen, väckt pappa..ringt Nattisen på ett annat hotell här i stan och önskat lycka till i framtiden (han slutar visst inatt). Aldrig pratat förr...haha tror jag skrämde halvt ihjäl killen :P Aja ;) That's me!

Nu slutar jag yra och fokuserar på jobb i tjugo minuter till ;)

Kommentarer
Postat av: Eva

Du ska få nanna lite darling. För det är du absolut värd :) Du är ju min pärla! Idag så blir det iofs en del annan avkoppling också men det vet du inte riktigt om än.... Men som sagt det är du värd! Dessutom så kan jag behöva lite tid här hemma också innan jag sticker till dig. Sovit sjukt dåligt med tanke på att jag är numera van att sova mellan 06.00-15.00 ist efter fredagen och lördagen... Hum funkar det för mig tror du? PUSS

2007-07-09 @ 07:41:32
Postat av: Tobbe

Du skrämde inte honom utan han tyckte att du var mycket trevlig jämfört med hans gäster. Samt avundsjuk på att jag hade så trevlig arbetskamrat, har som sagt inte pratat med dig tidigare.
Mentorn

2007-07-09 @ 20:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0