Smack that!

Yes :)

Mitt humör är på topp igen (våga INTE förstöra det).
Det har tagit ett par dagar, men nu så :)

Eva har spelat en stor roll i det hela... Idag/inatt har verkligen varit en super dag/natt :P haha. Vi hittar dom mest skumma sätt att umgås på, men I like it! Det känns lite mer personligt då.
Åkte hem imorse och köpte baguetter på Ätterkulla..hem och tryckte i oss dessa i min säng med alla delar av HD utspridda framför oss...allt för att båda ska kunna läsa allt samtidigt ;)

Somnade efter att jag hade demonstrerat hela min playlist på telefonen..Vad det skulle vara bra frö har jag ingen aning om..Men men. Fick sova i lite mer än sex timmar, sen hoppade vi upp..på med kepsen och iväg till Väla. Fönstershopping till max. Jag är Evas nya samvete..NO shopping innan hyran är betald ;)

In på Maxi..hem och lagade mat..Ner till mammasen, plättar och sylt med kaffe till det :) nams! Dock är jag fortfarande sjukt mätt. Kommer att dörja länge innan jag äter nåt inatt!

Fått underbart söta telefonsamtal från min egna knäppboll idag! Tycker om dig..det vet du va? :)

Höll dessutom på att skatta ihjäl mig åt Petter i tele precis. Ibland finns det ingen som slår oss två när det gäller förvirring...Fra..Fra....Far..Eh..Jag vet inte vad han heter!!
Haha! Gast!

Blir en bra natt det här :P

Kommentarer
Postat av: Gud

Have no fear god is here. Det låter som en bra idé att käka innan jobbet för en sak kom jag fram till förra veckan och det är att Lundias kockar kan inte laga mat, med tanke på att de har misslyckats med 3 utav 4 sallader. Blev trött på kycklingsallad tillslut att man gav upp hoppet och hoppade över lunch och tog sig direkt till frukosten istället. Glädande nyheter kan också vara att guldfisken kanske får problem eftersom att jag håller på att bli kass (ja även gud kan rammla ner i sjukdomar, mer än vanligt) och då får hon hitta någon som jobbar. Så ett tips, stäng din mobil eller börja att screena dina samtal. Ha en bra natt och håll humöret uppe. Kanske till och med slipper du en full brudtärna sovandes i bagage rummet. Och kom ihåg
God is watching you

2007-07-21 @ 23:52:28
Postat av: Eva

Det kan inte alltid vara glass och ballong. Men när det är det så är det alltid värsta kalaset när vi är i gång :D Du och jag gumman! Du och jag!

2007-07-22 @ 09:30:16
URL: http://fantasifeber.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0