Har NI ett spöke i er källare?

Usch..Inatt är en sån natt. En sån där jag går omkring och blir rädd för min egen skugga. Jag är allt annat än lättskrämd, det vet nog alla som känner mig...Men ibland har jag såna nätter där jag hoppar till för minsta lilla och har en konstig känsla i hela kroppen av att jag inte är ensam..Konstigt.

Undrar varför det är så vissa medan vissa nätter går hur bra som helst?
Någon som har några ideér?

Jag är i alla fall i stort sett klar..Sitter här med ett glas isvatten nu och försöker vakna till liv. Är så otroligt trött...Vill bara hem och däcka och inte vakna förrän i mars nån gång. Hade varit väldigt lagom just nu!
Fast då missar jag ju julen..och det vill vi inte. Måste inhandla stjärnor till att fönster i sovrummet... Passar bäst med guldstjärnor till färgerna där. Har ju i huvudsak lila..men i gardinerna finns inslag av guld, borde bli bra med andra ord..o så slipper jag köpa julgardiner till sovrummet :) Till dom andra två rummen har jag nog gardiner tror jag..?

På tal om shopping. Hittade en underbar skjortklänning igår. Till den blev det..(trumvirvel här nu) ett par leggins hör och häpna!!!! Men blev så förtjust i klänningen..o den funkar inte riktigt utan leggins..Så ja.. :P Blev även en myyströja.. Lång huvtröja, randig..Kommer att bli en ny favvo!

Haha jag fastnade i julträsket här känner jag. Åhh vad jag längtar efter tomtar och ljus och julgran!!!  Och allt juligt som vi har här på jobb...alla miljoner julgranar och ljus och mys.. :) O så givetvis misteln, haha ;)

Vet ni vad jag mer längtar efter?
Har beställt Greys anatomy säsong 3, kommer i början av december..Långa kvällar nerkrupen i soffan med glögg eller varm choklad med grädde och så Greys Anatomy... Can't wait!!

Jaja..slutyrat!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har sett skjortklänningen, Grrrrrrr!

2007-10-10 @ 07:42:46
Postat av: Eva

fan vilken pärla du e gumman! :)

2007-10-10 @ 07:53:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0