I came for YOU!

Hahahaha! Jag kan lätt säga att jag har haft den absolut roligaste utekvällen någonsin inatt.. TACK gumman!

Kom nyss hem...Nykter är jag inte..märks främst på svårighetsgraden när det gäller att stava rätt. Haha.

Började ju hos Eva. Var så galet seg att det fick bli kaffe baileys. Sen jävlar shottades det hej vilt. O till detta en massa glas vin.
Skratt och en video som jag kommer att lägga upp så snart jag får den från Eva. Vi sjunger karatefylla..jättefint, jag lovar!
Ner på stan,. stämpel på Cardan. Bort till Grand hotel för att hälsa på svägerskan...Vi är visst inte 25...tack och lov! Helskotta vilken desperado-tillställning!
Bort på Utposten, träffade David.. JAG Sandra drack en mjölkdrink...Ojoj! Stod där och yrade och skrattade ett tag och sen bort på cardan igen.
Väl där...Shiiiit vad kul vi hade.

Lärde två grabbar att dansa "pop-dansen" Ni ser denna i videon "pop goes my heart" nedan..Glöm INTE handleds-moven, den är lätt viktigast!
Står på dansgolvet och upptäcker Patrik..JA snygg-patrik (FY fan vad het han är!!!! Vilken dag som helst i veckan)...Under tiden spelas "I came for you" oerhört passande tyckte vi och skrålade med och skickade blickar mot snyggingen...Dock stod det en annan..not so nice..kille i vägen. Han trodde såklart att vi sjöng för honom (Fler drömmar???) Så där står vi..Han kommer fram och börjar köra nån dirtydancing variant...varpå det blev..
"I came for you.....INTE DUUUUUU!!!"
Oj vad han försvann fort.. :P Dissen!

Vi erbjöd Patrik en sängplats mellan oss...han trodde oss inte...vaaa? ;) haha! Jaja..lite dans och lite kramande som vanligt. Av nån konstig anledning skrattar man alltid i närheten av honom?!

Ah svårt att beskriva vad som har gjort kvällen så klockren men det har verkligen varit perfekt..Massa asgarv och yra inlägg :)

Jag ska jobba imorrn..Idag..Èh? Måste med andra ord sova nu...börjar kvart över två...tåget går 13.27...måste senast upp 12..ugh :S Tur man kan sova när man kommer hem!

Hahaha på väg hem ja..
Vår fina kommentar till plåstret som vägrade fatta att vi inte tänkte dra med honom hem:
"Duu..om du springer så långt du kan komma...o sen till vänster..och sen långt du kan komma där..så blir de skitbra...ses sen"
Dock fattade nötet inte piken så vi fick gömma oss bakom en merca..jaja fick nya vänner som trodde att vi inte vågade gå över vägen om ifall att det skulle komma bilar..

Ja så har hela kvällen varit..totalt förvirrad och osammanhängande..

I never thought I was gonna loose my head..
But then POPgoes my heart... :P HAHA

And I just can'tlet you go..I can't loose this feeling ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0