Tidsångest..och festlycklig???

God morgon!

Då var det alltså fredagsmorgon. Börjar bli jobbigt nu så fort det går emellanåt.. :/ Snart är det jul..och nyår..sen vår och man fyller 23.. Åker till Barcelona. Blir sommar.. höst...vinter.. GAH! Stoppa tiden någon? I alla fall sakta ner den lite?

Festlycklig råkade jag visst skriva igår när jag lagade mat. Vet inte hur extra lycklig eller hur festlig jag var? Det jag menade var i alla fall festkyckling..Ni vet..djuret :P Kyckling alltså. Vet inte om det finns en speciell ras som heter festkyckling? Nån med egen gård som har koll där ute?
Jag tillagade den i alla fall så den blev en festkyckling ;). Personligen tyckte jag det blev riktigt gott, hoppas mina gäster tyckte det samma ;) Men det lät så i alla fall.

Planer för dagen då?
Ska skutta ut i köket och göra mig en stadig frukost strax. Sen tänker jag faktiskt hoppa i lite kläder och bege mig ut på prommis. Tror det är rätt kallt ute så får bli myshalsduken och en go jacka :)
Sen blir det hem och in i duschen.. Sen ska det bara fxas under resten av dagen. Ska ta en hel dag till mig själv innan jag beger mig till Lund..
"Häng med oss ner till Lund...bara koppla av och ta det lugnt en stund..."

Hänger du med mig till Lund?

Kommentarer
Postat av: morsan

Festkycklingen var helt underbar o ölen var god den med. Kaffet avslutade en skön, avslappnad kväll med min favoritdotter (har bara en,haha)och hennes trevliga jobbkompis. Lovar bjuda på grönkålssoppa sen som tack! kramis

2007-10-19 @ 10:15:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0