Tystnad och grönsaksbuljong...

Yes..Halv fyra måste jag befinna mig i köket..Kom ihåg, kom ihåg, kom ihåg! Ska stänga av Ola's grönsaksbuljong..INTE hälla ut :P Två som skrattar lite nu tror jag ;) ^^

Här är jättetyst. Jag trodde baren skulle vara öppen i evigheter men nejdå. Massa folk men droppade av snällt vid kvar över tolv. Så mina grabbar har redan lämnat. Känns konstigt.
Jag har iofs inte fått något gjort än så länge så det är nog bara bra...Borde sätta fart men är som vanligt TRÖTT!
O ändå fick jag i mig en megakaffe (sen inlägget nedan). Blev så otroligt glad när jag såg Mackan att jag mest kände för att rusa in i restaurangen och jättekramas..Dock hade det sett lite konstigt ut så han fick snällt komma ut här och få bamsekramen istället.. Med sig hade han ju kaffet :). Världens bästa!
Har närmast hotat honom till livet om han också får för sig att sluta..Då ger jag upp :/
Imorgon slutar Kim.. :( Kort men trevligt får man väl säga..

Imorgon är det fredag ja... Annelies sista dag också kom jag precis på..Fan vad segt det känns. Hmm..Det blir skitbra.. Det får de bli helt enkelt, bara vi får ihop det!
Fredag.. Massa människor som jobbar sina sista åtta timmar för veckan imorgon.. Folk började le redan imorse när dom insåg att det bara var två dagar kvar till helgen..Själv kommer jag knappt ihåg hur det kändes att ha ett "vanligt" jobb..
10-18 jobbade jag visserligen i ett och ett halvt år...mån-fre.. Men det var ett tag sen nu. Det sista året.. nästan ett och ett halvt har man jobbat hotell och restaurangtider.. Fast det trivs jag med. Man träffar så otroligt mycke mer folk.. O det är rätt nice att vara ledig när inte så många andra är det.. Eller jobba när andra är lediga :P haha..Ja ni fattar :)

Oj vilket blandat inlägg det här blev.. Nu kanske Sandra ska sätta lite fart och börja jobba..Eller vad säger vi?

Sov gott :)

Ps. Lustigt nog blev jag lite piggare av att skriva om jobb...hm?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0