Vi tittar uppåt! (Framåt??)

Jadå! Nu är snart helvetes-natten över! Gott! Ska bli riktigt skönt att komma hem och krypa ner under ett varmt duntäcke och gosa in sig i kuddarna, mm Nice!
Har varit en låååång natt. Men det är väl så det blir efter för lite sömn och med en timme extra. Strunt i det nu, jag är inte bitter :P haha.

En natt till. Ska nog göra nåt skoj med boysen ikväll. Det är nog det enda jag kommer att sakna (förutom Tobbe-samtalen) med att jobba natt, grabbarna och våra söndagskvällar! Mys. Men men, har ju lovat att stanna någon kväll då och då och köra en favorit i repris.. :)

Dagen är planerad på följande sätt:

Hem och käka lite (om jag inte gör det här).
Sova..upp vid fyra och duscha.. Tåget går 17,27. In till Petter och sörpla kaffe, bort på jobb och köra tolvtimmarspass.
Om 24 timmar har jag alltså gjort min sista natt. Crazy!

Gissa om min måndag ska bli LUGN? Ska hem och sova några timmar, sen tvätta och röja lite och sen sova lite mer. Blir bara precis soffläge precis hela dagen, sen blir de ju till att gå upp 05,00 på tisdag. Läskigt, var över ett halvår sen man gjorde det sist. Haha...kommer att kännas fel!
Kan ju inte direkt gå hem och däcka när jag slutar heller eftersom jag och Åse ska på Winnerbäck.. :) jaja en kväll med henne lär ju knappast gå i trötthetens tecken ;)

På onsdag ska man upp kl tidigt... 10,00 ska jag infinna mig hos min Mia för klipp och färgning av rufset, ska bli såå nice! ;) Can't wait!

Torsdag är det party. Fredagen ska bli lugn...lördag fram till fredagen i veckan därpå jobbar jag morgonpass...upp kl 5 7 mornar på rad..haha jo men hej du! Kommer att totaldäcka sen.
Men allt går, bara man ger sig fan på det :)

Ha en riktigt bra söndag! Hoppas att alla fick sova den där extra timmen, och att ni sov GOTT! :)

image347
HEEET!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0