Bröllopsresa?

Två maskiner tvätt är snart tvättade. Ska plocka upp lite grejor ur torktumlaren nu och sen fixa in det i garderoberna. Har lagt in våra sista tre tvättar i lådor och garderober nu också.. Och slöat lite på soffan framför våra bästa år. Ingen prommis alltså. Hade inte ens energi till det.

Efter tvättplockandet så ska jag ta en dusch och sen krypa ihop i sängen med fem bröllopstidningar i väntan på att hjärtat kommer hem. Vi har ju satt en deadline. Innan paris ska vi ha kommit fram till fem olika resmål som vi kan tänka oss till vår bröllopsresa. Innan grekland ska vi ha bestäms oss för vilket. Det låter väl rätt seriöst?

Vad jag lutar åt?
Aruba, Venezuela, Mexico, Mauritsius, Hawaii med mycket mera... Men fem ska vi vara nere i om två veckor.
För om två veckor åker vi faktiskt till Paris! :)
Känns tufft med mycket på jobb just nu.. Tror det har en del i mitt humör idag (men det finns en del annat som också påverkar...) men om två veckor har jag sex lediga dagar med Nicco. Det har aldrig hänt under vår tid tillsammans, och det känns välbehövligt!

Så...tipsa gärna om resor under kvällen! Helst inte Europa dock då man gärna åker dit annars känns det inte lika speciellt.... :)
Få höra nu? Ni var ju duktiga när det gällde brudbukett! :)


image655

Hittade denna gamla bild på mig från förra året då jag bodde hos mamma.. Tycker att den känns så vårig på nåt sätt! O så med ramlösa flaskan i högsta hugg såklart (Även om den inte syns så bra på denna bilden)


Kommentarer
Postat av: Evelina

åh hawaii är nog helt underbart!

2008-04-18 @ 19:06:42
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Malin

ja den bilden va jättefin! verkligen vårig o mysig :)

2008-04-19 @ 13:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0