Snart jobb igen dårå..

Usch, har tappat stinget lite när det gäller att jobba kväll. Men det får gå. Jobbar morgon imorgon o sen ska jag vara duktig. Träna, städa av lite här hemma sen ta hand om mig själv lite..
Älsklingen jobbar kväll :( Trist.
Fredagskvällar är tydligen inte våra dagar..:/
Helgen är redan fullbokad.

Lördag innebär tripp till Ullared.. tiiidigt om min mamma får som hon vill...O det får hon tydligen.
Hem och vila lite och sen kommer storebror och svägerska, vi ska käka, dricka lite drinkar och bara mysa :) Bror vill höra om bröllopet.. O vi har ju dessutom en rätt viktig fråga till honom ;) Haha!

Söndag är det familjemiddag hos mamma och sen HIF-HBK ;) Längesen jag såg en HIF match så nu är de dags minsann! :)

Ha en nice dag.. Nu ska vi bege oss ner på stan och fråga varför min ring börjar gå mot guld-hållet.. Okey, kanske inte riktigt så illa.. Men ja :P

Hörs senare!

image629

Kommentarer
Postat av: evelina

har ni schalinsringar? att de gulnar har med palladiumhalten att göra, ju högre halt desto vitare är ringen. Våra förlovningsringar var från schalins och nu i efterhand har vi fått veta att de bara hade 10% palladium i sina vitguldringar, och jag tror att 14 eller nåt sånt är det lägst rekommenderade. Därför valde vi nu att göra vigselringarna hos en guldsmed som använder sig av bättre material än de stora kedjorna, ex guldfynd, och nu har vi 25 % palladium i dom =)

kram

2008-04-03 @ 22:07:25
URL: http://evelinastrand.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0