Lätt sliten nuja!

Blev ett hårdare pass än vad jag trodde. Känner mig nästan febrig igen..
MEN NEJ. Jag äter ju vitaminer (shottar!) och har massa kul framför mig i helgen, ingen sjuk sandra inte! Icke, nix!

Är trött i huvudet efter mycket sorl också känner jag, så är det alltid i början av hösten. Man är inte van vid att ha en miljon människor omkring sig.. Men det går över. Och sen är man helt plötsligt inte van vid att ha noll människor omkring sig :P
Haha finns egentligen bara en sak jag saknar nu när säsongen drar igång för oss igen, det är samhörigheten med kollegorna.. Nu springer vi bara förbi varandra och nickar och ler i stort sett. Över sommaren pratar vi och lär känna varandra på riktigt.. Aja!

Fick svart på vitt idag att jag måste bestämma mig för en grej riktigt snart.. Med det menar jag RIKTIGT snart.. Typ innan sjukskrivningen. Ahhh.. får prata med mitt underbara bollplank hemma. Han är verkligen bäst på allt.. På att vara bollplank, på att vara pojkvän, på att vara blivande man och absolut på att vara min bästa vän!

Håll tummarna för att jag kan sova gott inatt! Dom där fem timmarna jag hinner med är ett måste om jag ska orka med en rätt så intensiv fredag!

Måste jobba!
Natti!

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

usch, har med värsta förkylningshuvudärken, inte kul!

du kanske borde hålla upp med träningen tills du blir helt frisk? eller du kanske inte menade träning när du skrev pass =)?



hoppas du sover gott sötnos!



kram

2008-08-28 @ 21:40:45
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0