Slutar det aldrig?

Jesus.. Det har verkligen regnat HELA dagen. Gör inte direkt susen för humöret som redan var kass..
Imorgon eftermiddag mina vänner. DÅ ska jag hem, krypa upp i älsklingen famn i soffan, äta middag och titta på en film och bara vara. Släppa allt vad jobb heter..
Hon får ringa mig på måndag. Sen tar vi det därifrån. Orkar inte bry mig.

Vi segar mest idag allihop, känns som att regnet har dämpat lusten för alla. Regn är nog så mysigt när man ligger hemma med tända ljus och med ett glas vin.. Men nu när man ska ta sig till och från jobb.. Och när vi alla jobbar tidig morgon imorrn igen.. Då känns det inte lika spännande. Så vi går mest runt och stör varandra och planerar kommande helger.. Spännande värre! :P

Är ju tur att man har världens bästa kollegor iaf.. Lillasyster satt här till ca 16, förvisso var det inte meningen men hon var snäll och gick och handlade godis till kockarna efter sitt pass och bara för det så missade hon bussen :P Kul att ha hennes sällskap iaf, nu hoppas jag bara att vi ska hitta lite tid att umgås på också!

Nu ska jag återgå till... Hm ja jag vet inte riktigt vad jag ska återgå till? Till att vara trött och hängig kanske?

Kram sålänge..


Den här underbara snyggingen saknar jag extra mycket idag! Finns inget som gör så stor skillnad som en av hans underbara kramar! Längtar efter vår nästa semester tillsammans! Inte nödvändigtvis nästa resa (det blir troligtvis bröllopsresan om 9 månader så..) men bara att vara ledig i några dagar och bara behöva gå upp och umgås :)

Kommentarer
Postat av: mami

Vilken fin bild! Ja vädret är kass, enda fördelen med ösregn är att Punktens uteservering är tom, haha! Annars är det trist, trist, trist. Lyckliga du som har en going att trösta dig med, vad ska vi andra göra? kram

2008-08-23 @ 18:58:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0