Glögg-fika!

En sådan har precis haft här hemma. Efter en hektiskt (ännu en) dag på jobbet med diverse grejor att fixa så var det skönt att komma hem till en fika med sina föräldrar.
Kaffe/Te, kakor i massor och sen glögg. :) Det enda som saknades var Niccos föräldrar, men så är det ibland..Omöjligt att få till det med alla!

Nu ska vi äta lite och sen vet jag inte, vi dimpar kanske i säng och läser lite..

På tal om o dimpa såkom det lite julklappar i brevlådan till mig igår. En stor snygg svart väska, en brun kuvertväska och bruna pumps, höga och skitsnygga. Kan tala om att dom ska invigas den 27:e när vi ska med Dessi och Jonas på Helsing :)

Imorgon blir de massa timmars jobb...cirkus 10 skulle jag tro. Blev 11 igår. Härliga tider..hrm! Det löser sig. Har ju en del att stå i så det är väl bara att ta tag i det i helgen och vara av med det inför semestern sen!

Vi hörs gott folk, vet att jag är kass både på att uppdatera och kommentera just nu men orken finns inte efter jobb. Nästa vecka är jag back on track! Promise!

Kramar



Kommentarer
Postat av: sara

mysigt=)

2008-12-18 @ 21:39:39
URL: http://flippaut.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Hej gumman! Allt bra med dig? Var så längesen jag var inne här, har försummat min stackats blogg, den är svältfödd på inlägg, haha! Men du har hållt ställningarna ser jag :)

Ledig under julen?

Kram!

2008-12-19 @ 09:21:44
URL: http://kimsana.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

vad mysigt med glöggfika! tänk att det verkligen är jul SNART! myyysigt!



kram

2008-12-19 @ 10:03:29
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0