1 timmes sömn?

Det har sina fördelar, och nackdelar (givetvis) att jobba på hotell.
Inatt var det en fördel. Vädret sög.. och trafiken fungerade sådär. Så jag fick ett rum här..
Som vanligt är det väl lite så att när man väl ska sova här, och kan sova lite längre är man piggare än vanligt.

Andreas var vakt... Kommer någon ihåg Andreas? För det gör jag :P Haha! Minns mitt första inlägg efter att han hade jobbat här, lovar att jag ska leta upp det sen! ;) Läget har dock förändrats lite... eller rätt mycket! Men hjälp vad trevlig han är! Stod och snackade skit i evigheter igår..Eller skit och skit, rätt mycket allvar också. Tydligen ska han stå på alla våra nattklubbar framöver, det är riktigt bra! Lugnaste killen i Lund!


Andreas var inte den enda jag pratade med efter jobb igår. Jag och FavvoHovis hade ett lååååångt samtal. Ett seriöst och allvarligt sådant. Efter det var det i stort sett omöjligt att sova, tankarna bara snurrar och gör volter i huvudet. Den människan gör något magiskt. Han bara växer i mina ögon, hela tiden! Jag har en massa galet duktiga kollegor, men den killen tar verkligen priset. Så otroligt duktig och vettig att man sitter och gapar emellanåt. Ni vet hur det är.. När man pratar med vänner får man ofta medhåll i vad man än säger.. Det låter ju rätt i deras öron. Men med en kollega får man verkligen hjälp med att att saken från 1000 olika håll. Speciellt när kollegan i fråga har stenkoll på vad som händer och hur allt fungerar.


I alla fall. Har landat i backoffice med ett stort glas kaffe. Ska snart hämta påfyllning och en fullkornsbulle. Fick en räkmacka utan majonäs av Tobbe igår, han är en pärla!

Har en hel del jobb att sköta idag. Massa papper som ska klaras upp, helgrutiner som ska göras osv. Blev inte många knop gjorda igår med tanke på vädret, vimlade av människor överallt! Har aldrig haft så många walk ins någonsin!


Så.. Jag ska ta tag i jobb. Men först läsa lite på Aftonbladet. Kommer säkerligen ett par uppdateringar till snart.


Tills dess.. Ha en fin morgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0