95 olyckor?

Står och läser löpsedlarna här.. Det är bara att konstatera att folk här nere är totalt blåsta (haha, ja lite ironiskt).

Mellan Lödde och Malmö hade det "bara" inträffat 95 olyckor. 95?? På en eftermiddag!?!?! På riktigt?!
Folk här nere måste vara Sveriges absolut sämsta bilförare..Eller så tror dom bara att dom är skitbra.
Jodå, det var äckligt halt ute.. och det blåste. Men ANPASSA hastigheten då för guds skull. Jo.. Det hade säkert skett olyckor ändå. Men knappast 95 stycken.

Andreas berättade om några dårar som hade kört om honom mellan Staffanstorp och Lund. Båda hade kört av vägen. I det fallet har jag verkligen lust att bara skratta. Skadegläde på hög nivå ( i alla fall så länge ingen skadar sig allvarligt). Men vaaarför tror man att det ska gå skitbra för en själv att köra som vanligt när det inte fungerar för någon annan?

Jaja, nog om detta.

Klockan är tio. Alla kollegor börjar checka ut. Är grymt avis på deras sovmorgon. Var bara jag och Eva som fick tvinga oss upp runt sex i morse.
Inte ens våra gäster verkar orka röra på sig än.. Suck.

Jag har i alla fall blivit av med en massa jobb. Bokningskanalen är fixad (dvs tagit betalt för alla rum) Skriver "order-listor" inför morgondagen då våra bokningsssystem ska uppdateras och donat med lite annat.
Ska fixa med lite helgrutiner och checka ut resterande gäster. Sen e jag färdig och Emelie kan komma precis när hon vill ;) Haha. Dock vet jag att hon kommer att komma in tidigare så att jag hinner med mitt 15.51 tåg. Med andra ord kan jag träna runt fyra... Måste ju hem och hämta träningskläder första dock eftersom jag sov här inatt..

Blir intervallträning idag.. Ska springa 45 minuter är de tänkt och sen lite mage. Blir väl lagom till att börja med?!
Gissa om jag ska dö ut i soffan sen ikväll? Yes! Längtar efter Nicco.. Kände lagom skumt att sova utan honom inatt.. :/ Men vi överlever nog en natt va älskling? ;)

Åter mot jobb. Kockarna har i alla fall börjat trilla in så jag har lite sällskap!

Uppdateringar kommer senare!

DSC00074.JPG
En sån här blir det ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0