Är det morgon nu?

Man skulle kunna tro det när man ser mig.
Nyduschad, precis ätit frukost och "Godmorgon snygging" muggen full med kaffe i högsta hugg.
Sandra är lite trött idag.

Men så är det väl när man har halvt jobbat ihjäl sig de senaste dagarna? Tror dock att jag och Anders får en riktigt bra dag på jobb idag. Eftermiddagar har alltid ett liiiitet lugnare tempo känns det som. Och torsdagar brukar vara helt OK.
Jag jobbar ju helgen som bekant. Men det känns OK det med.
Är ledig imorrn, ska sova, tvätta, träna, fika med Eva, äta middag hos svärföräldrarna och sen sjunka ner i soffan med glass och chips ;) Yes, imorgon FÅR vi äta skräp ;) Sen är det ett par veckor till nästa gång ;) Haha!

Isch känner mig lite småstel i nacken idag, beror väl på allt spring igår..Eller kanske träningen i tisdags?;) Den gick himla bra by the way. Förutom snebänken. Då hade jag redan kört allt annat (Jääävligt fel tänkt-jag vet!) och var så slut i musklerna att jag fick gå ner två och ett halvt kilo per arm..Trist! Men det kändes bra ändå ;)

Tror jag måste sätta lite fart här nu. Ska torka och platta håret, sminka mig och springa ner och hämta mina nya jobbskor.. BE en bön att dom passar o att jag faktiskt KAN gå en meter i dom innan dom börjar göra ont :P

Have a fab day ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0