Dödstrött

Ojdå. Får visst börja med att be om ursäkt för fruktansvärt dåligt uppdaterat de sista två dagarna. Men har varit mer än fullt upp på alla håll i livet. Ibland står man inte still många sekunder.. Skönt att man kan göra det ikväll dock!

Igår jobbade Anders sitt första pass med mig :) Tur för mig att han är riktigt duktig då jag fick springa runt som en dåre för att få allt att flyta på så smärtfritt som möjligt.
Fick ju givetvis jobba över eftersom konferensen var sen... "Men det är ju bara att släppa in dom"
Jaja ska inte snea nu.

Hade ett långt och välbehövligt snack med chefen idag. Tror att vi står på rätt fot med varandra igen.. utan att trampa varandra på tårna eller vara irriterade konstant. Tror det kan bli bra nu!

Idag har det mest varit SPRING. Helt galen dag. Konferenser i vartenda hörn, Anders på upplärning. Planering med hovis inför helgen. Koll på kaffen och luncher... Blev utnämnde till Food and Beverage manager. Det låter nåt va? Från receptionist till detta :P haha! Synd att det inte varar för evigt bara...eller kanske tur. Tror att jag ska hålla mig till min reception för att det ska fungera ;)

Tog en sväng på stan (i Lund) och sen en fika med Anders efter jobb, kände att vi kunde förtjäna det när vi faktiskt kom hem i tid för en gångs skull.. första gången sen i mitten på förra veckan..
Åkte hem och har nu duschat, ätit och diskat... Va såååå underbart skönt att komma hem i en tyst lägenhet och slänga sig i soffan med Nicco och en drink :) Perfa.
Tystnaden betyder mest just nu.. Har varit ett enda sorl runt mig precis hela dagen.. Igår också för den delen.. Crazy!

Nu ska vi njuta av naturgodis och kolla vidare på DH.. Med andra ord ska jag slöglo och koncentrera ett öga på la redoute vårkatalogen som låg i brevlådan idag ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0