En god natts sömn..

..Är verkligen som rena medicinen för mig.
Somnade med huvudet djupt begravet i "min grop" dvs gropen i Niccos axel som passar mitt huvud perfekt..och vaknade nästan likadant typ tio timmar senare. Mår som en ny människa!
Var riktigt trött när jag åkte hem igår. Hade mycket på jobb och har jobbat hela helgen så det hade väl sina naturliga förklaringar. Var skönt att komma hem och hoppa i säng.

Vi har ätit en nyttig frukost här.. Vi har varierat oss lite. Blev musli med lättfil, blodapelsinjuice (tropicana såklart), fullkorn plus bröd (vad står plusset för??) med kalkon och keso med ananas och passionsfrukts smak.. Mamma! Du måste testa den! Smakar mest ananas, så du kommer att älska den!

På tal om mamma.. Är det bara jag eller uppskattar man sin mamma mer och mer ju äldre man blir? Jag kan visserligen inte minnas när jag INTE har uppskattat mina föräldrar (okey..dom var mindre populära när jag var 14-17 kanske, men så är det väl alltid?). Men ju äldre jag blir desto mer uppskattar jag dom båda två... O mami har svar på allt! :) Synd att man inte tänkte på det när man var yngre ;):  Kommer att bli världens bästa mormor en vacker dag! :)

O den andra föräldern ska jag minsann slå en signal precis nu.. Han ska nämligen komma hit och hämta bord och stolar från nyår. En riktig pärla det med :)

Sen ska vi åka och shoppa mat.. Nyttig sådan. Fy faaan vilket sockersug jag hade igår..Hjälp. Riktigt nära att tryckai mig dom nya konferenskakorna, såg så galet goda ut, chokladkakor, lite så lagom kladdiga och med nån supergod glasyr (såg supergod ut i alla fall). Haha.. Men nej. Den fick dom andra onyttiga jävlarna äta ;) haha!

Nu ska jag göra mig i ordning!
Träning ikväll ;)



Familjen är bäst ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0