Förlåt!!

Sorry för riktigt kass uppdatering idag.
Varit upptagen med att ha feber, säga upp lägenheten, försöka sälja sängen och ha lite feber till.

Förutom det har jag blivit matad med sushi (MUMS!!!!) och lämnat två kartonger med stuff som inte ska användas i Niccos källare.
Nästan hela mitt kök är nerpackar. Yes om jag inte rör huvudet för snabbt eller hoppar för mycket upp och ner så fungerar det att vira in glas i tidningar och lägga i kartonger.

Med andra ord ser det ut som ett krig här hemma.. igen! Känns som att jag har gjort detta x antal ggr de sista två åren. Men nu får det vara bra... Nu stannar vi, åtminstone tills vi hittar en marklägenhet som barnen ska växa upp i ;) haha! Ja marklägenhet, inte radhus.. :P

Min snygging står i duschen och jag ska bara slänga på lite mascara, vi ska trotsa skitvädret och gå och äta friterad banan med glass. Ursäkt? Att jag är sjuk verkar duga för Nicco i alla fall.. Så då funkar det för mig med. Har smällt i oss ett kilo godis sen igår också.. Tjockisar kommer vi att bli men skit i det.. Vi är lika glada för det.. Och vi kommer att ha nyttig period igen.. Så fort vi har flyttat in och fått i ordning och pallar laga mat och va nyttiga igen ;)

Nu kom han ut och jag ska göra mig i ordning!

Lovar att det kommer en uppdatering till ikväll!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0