Fredagsmorgon..

Och bara andra dagen som jag jobbar (av fem).
Jaja, det ska nog gå fint detta med, men hjälp vad segt det var att kravla sig upp ur sängen kl 5 i morse.
Var hemma vid kvart i tolv inatt, blev snabb tandborstning och borttagning av sminket (Yes, än så länge håller jag det!) och sen ner i en varm säng med Nicco.

Sov sådär jobbigt som jag alltid gör när jag jobbar vändpass, man somnar liksom inte ordentligt utan ligger i nåt konstigt tillstånd mellan vaken och sömn i stort sett hela tiden. Men sen blir det ju också ca 4 timmars sömn och inte mer.
Strunt i det! I morgon har jag sovmorgon! Vi kan käka frukost ihop (havregrynsgröt!!) och ligga kvar ett bra tag innan vi måste röra på oss. Yes..vi jobbar helgen båda två. Eller jag är visst den enda som jobbar söndag men i alla fall ;).

Släpade med mig träningsväskan till jobb idag. Slipper släpa mig upp för backen efter jobb och hämta den.. jag vet nämligen precis vad det innebär. Jag kommer hem och slocknar på soffan (helt slut efter jobb och för lite sömn). Mamma ringer när hon slutar, tycker synd om mig för att jag låter suuuupernannig och kommer fram till att kaffe och morotskaka är roligare än träning (haha). Lite skämt och lite allvar. Men nu är kläderna med i alla fall så jag skuttar upp till mamma när jag kommer till stan och sen sticker vi direkt. Sen ska jag handla hem lite gainomax och avocado.. och givetvis ramlösa blåbär inför helgen! Har en känsla av att jag och min soffa ska umgås helt ensamma sen, och det ska bli skönt! Med andra ord.. soffan tittar på tv och Sandra sover i den fram till Nicco kommer hem ;).

Precis fått i mig kaffe och en fullkornsbulle till frukost. Perfekt. Dags för frukt om ungefär en timme. Käkade fyra frukter igår..och inget sött! Det ni, det är en bravad när man är på jobb. Mackan sprang dock efter mig med dumle-tryffel...Men nej.. jag vägrade faktiskt och han fick äta den själv ;). Tonfisk och fullkornspasta-sallad blev middagen ;). Jag är duktig!
O NEJ! Redan innan någon börjar gasta om att jag inte behöver gå ner i vikt.. Jag VET det! Tro mig.. Men jag är trött på skitmat, kassa tider för middagar och massa godis hela tiden. Dessutom har jag inte tränat sen i September (om ens då). Därför är det dags för en helomvändning ett tag framöver.. Nu vet ni! :)

Note to self: Ring och omboka tiden hos frisyrmakarna!!!

Ha en fin fredagsmorgon! ;)

image383
Lite så här känner jag mig idag... Busunge ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0