Happy new year!

2008.
Coolt!

Fått en väldigt bra start på året dessutom. Festen här igår var riktigt lyckad! Hoppas att alla hade lika kul som vi hade. Tror det mesta hanns med.. Amnings-diskussion, champagne-jordgubbs-choklad diet (;)) och grekiska danser. Haha!
Tror att alla här hade skrattat om ni hade sett det sista.. Fyra stupfulla grabbar som kramas och försöker dansa.. tjena. Min tv var illa ute där ett tag men dom lyckades hålla sig på benen.
Svägerskan och brorsan planerade mitt och Niccos framtida bröllop i Grekland. Eva blandade ALLA drinkar med basilika och Jonas blev HÅRT utsatt över hans framtida flytt från Ängelholm till Helsingborg :p haha.
Ni förstår kanske själva?
Hann dessutom med massor av mat, drinkar, irish, smällare och raketer som nästan sprängde oss mot slutet, spännande värre på bjäregatan ;)

Idag har vi städat..handlat..ätit och degat på soffan. Kollat klart på Heroes boxen och precis beställt första säsongen av Desperate Housewifes. Perfa ;) Nu ska min älskling få se en riktigt bra serie ;) Inte för att Greys och Heroes är dåligt men DH är mer kul ;) ja tjejer ni vet ju själva...kanske en del av killarna som läser min blogg också :P

Beställde en bok också..Marian Keyes - Är det någon där?
Verkar bra, och hon är ju trots allt min favvoförfattare ;) Har jag nåt bra att läsa också...

Imorgon ska jag träffa Emelie...Vi ska ta ett glas vin och snacka lite skit innan hon ska bege sig till Thailand i två veckor...eller var det tre kanske? Jävla sätt oavsett vilket!

Imorgon ska jag träna!!! GOOOOTT! Ska ner och springa och köra en genomgång av hela kroppen...känna eter vad som behöver mest träning framöver liksom :)

O nu till det viktigaste.. Vi började året med att boka hotellet i Paris..För er som undrar vilket så har jag skrivit om det och länkat till det några inlägg längre ner ;) Check it out!

Nu ska jag återgå till mys på soffan...
Gott nytt år!!

Kommentarer
Postat av: Dina

Ja, den boken ÄR riktigt bra! Jag bölade så klart i slutet också.. Oj, ja nu kom jag plötsligt ihåg vad som verkligen hände i den. Alltså själva upplösningen. Jag grät som en baby ;) Och god fortsättning!

2008-01-01 @ 21:10:18
URL: http://www.walfridsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0