Morgonstunder?

Såna har det INTE blivit för mig de sista dagarna. Har varit så fruktansvärt trött och seg att jag inte har pallrat mig upp förrän vid elva. Har säkert behövt sova, det brukar vara så när jag sover länge.. Då är jag trött helt enkelt.
Känns helt OK att vara tillbaka på jobb idag. Har det jättelugnt och har redan hunnit sätta mig in i lite nya grejor (överraskning) som har uppkommit under min "minisemester".
Har träffat nya chefen också, han kommer att bli bra. Han måste bli bra så enkelt är det..Men jag tror på honom. Han och favvohovis har gått samma utbildning.. Det borde väl fungera?

På tal om favvohovis. Jag och Emelie satt ju här igår och drack drinkar. Dylan blandar bra drinkar.. men jag är tveksam på om jag kommer att låta Per blanda fler drinkar i framtiden :P haha! Massvis med sprit i.. men det funkade :P haha.. men inte mer!
Fick en visning i vinkällaren också, mys! Har faktiskt aldrig varit där nere på det sättet så de var himla trevligt att få se den "Ur gästernas perspektiv". Tackar!

Åkte hem hyfsat tidigt, var hemma redan vid 23-tiden. Vi var rätt sega båda två och hade hunnit med det mesta vi skulle prata om ;).

O snöar gör det ja.. uscha!! Här i Lund lägger det sig rätt ordentligt kan jag informera om..
Bara det inte blir en upprepning av förra årets snöstorm...? Då kommer jag inte hem :(

Imorgon jobbar jag morgonpass.. Ska bli skönt! Liv och rörelse i huset. Det verkar bli riiiktiktigt lugnt för mig här ikväll.. 2 incheck kvar..och klockan är 16. Hmm.. käk om en timme sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Blir nog en eller annan blogg ;)

Take care!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0