Sömnig!

Knas! Jag som tyckte att jag var så utvilad när jag kom hit.. Är nu jättetrött. Eller jättetrött är kanske att ta i, men slö och sömnig! Kan just undra hur det ska bli imorgon då? Hm..
Strunt i det.. Kan ju som sagt sova länge på måndag så det är luuugnt för min del. Sen är jag dessutom ledig två helger i streck.
Kom fram till att jag och Pinglan alltid ska jobba samma helger framöver.. TACK! Äntligen har någon tänkt till!
Kom fram till just detta någonstan mellan prat om att skaffa barn och vänners förlovningar.. Haha. Vi är lite roliga vi :P

På tal om nåt helt annat så vill jag hemma och nanna med min babe nu! Så underbart skönt att lägga huvudet i min grop (dvs hans axel/bröst) och somna! Finns få saker som är så mysiga!

Mysigt ja, tänkt att vi faktiskt har två resor bokade. Känns galet. Äntligen ska jag också få lite semester och avkoppling. Tre år sen sist. Alldeles för länge med andra ord!

O nu kommer snart goa Anders med lite käk till mig Blir inte så nyttigt idag, men det är mat och det räcker för mig idag. Kockarna har mer än fullt upp har jag konstaterat och jag lider med dom.. Så dom slipper fixa nyttighets mat till mig, jag (läs Anders) fixar själv ;)

Natti.. (öh?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0