Crazy couple

Jag tror att jag och Nicco passar in perfekt under dagens rubrik.
Vi hade SÅ kul ihop igår.. Det har vi iofs alltid.. Men jag tror seriöst att jag skulle klara mig med bara hans sällskap väldigt väldigt länge ;)

Vi började kvällen med en cider och en öl på väg ner på söder. Mötte upp mamma och satte oss på Mäster Palms plats där dom hade ett riktigt bra band! Nice stämning och ett par cider.. badade dessutom i den ena.. Tack älskling :P
Gick en sväng, käkade lite och intog 60-talstältet.. Jag gjorde mitt bästa för att dinga mig som vanligt.. Tror det gick rätt bra ;) haha!

Mams ville hem och jag o Nicco avancerade bort på Stortorget för att möta upp systrar + pappa. Jäklar vilket drag där var.. Blev lite mer cider och sen massa shakande ;) Konstaterades att jag och mina systrar verkligen är syskon.. samma jävla humör ibland ;) haha!

Blev inte hemgång förrän vid ett o då var vi rätt slut.. Somnade gott o vaknade imorse lite seg i skallen efter all cider.. Men men, upp o hoppa o sen ner på playan med mamma ett par timmar.. Har hunnit ligga där en sväng, bada, äta en sallad på Hampan (HAHA nicco) och nu befinner jag mig på jobb... Varmare än F*N om jag ska vara ärlig, men så äre ibland! :) Lev med det.. Hoppas på att kunna gå tjugo minuter tidigare o hinna med ett tidigare tåg så jag kan umgås lite mer med familjen ikväll!

Vad gör ni andra i helgen då?


Känns nästan såhär hemma just nu! Härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0