It's a hard day!

De var mig ett evigt rännande ikväll!

Fram o tillbaka, fram o tillbaka osv.. Men det är kul. :) Har bländat många gäster och personalen med mitt smile ikväll ;) Ibland kan man.
Trodde inte riktigt på det när jag kom hit om jag ska vara ärlig. Huvudet sprängvärkte och jag var mer än lovligt trött.
Allt hade väl sin naturliga förklaring visserligen men inte blev det roligare för det! jaja, efter en ipren gick det över och nu har jag energi! Eller hade kanske man ska säga.. efter allt spring börjar den avta.. Rätt härlig känsla det med, när man har jobbat sig trött.

Imorgon ska jag mysa med min mami! Vi ska äta nåt gott och titta på Let's Dance och bara snacka skit  tills min blivande man slutar jobbar. Ska bli MYS!

På tal om min blivande man så är han väldigt omtalad som "världens bästa". Men det stämmer så väl! Det finns absolut ingen som är som honom. Igår hade han storstädat hela lägenheten och väntade med pannbiff hemma :) Mitt humör var sådär o som vanligt var han min favoritaxel att luta sig mot... Fick till och med en prommis ner på stan och friterad ananas och glass ;) bara sådär!
Världens bästa som sagt...o det kan ingen säga nåt om! :P Så de så!

Jobbar morgonpass med Emelie imorgon. Ska passa på att boka kyrkan till oss, har ju haft lite mailkontakt med henne. Myyyys! Sen ska vi bara bestämma oss för en av tre alternativa lokaler och sen ligger vi helt plötsligt före i schemat! ;(

NICE!

Nu ska jag jobba vidare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0