Mysdag & bröllopsplaner i solen (?)

Sol och sol. Men nästan. Man kan ana att den finns där någonstans i alla fall?
Vi käkade en stoor frukost (som vanligt när vi är lediga ihop) och tittade sen på bröllopsresor, verkar gå sådär med det..Men det fixar sig :) Inget vi behöver boka förrän efter sommaren i alla fall!

Har varit nere på stan och druckit ett glas rött på Oz Emellan. Myspys. Där fick vi en massa idéer på lokaler. Vi har ju visserligen bokat en lokal.. Men en dyr sådan. Så vi får se. Vi gillar lokalen och ska titta och ta reda på mer om den på fredag. Men det saftiga priset tar bort glädjen lite.
Men nu har vi i alla fall fått ett parbra idéer till :) Tackar!

Hälsat på en halv miljon av sambons vänner nere på Gröningen också.. Vilket har resulterat i att mitt hår känns som nygrillat.. Ni vet hur doften av gillat sätter sig överallt? Jo mitt hår tillhör visst den kategorin. Aja.. :) Grillat är godast ;)

Har sett ett avsnitt av Gilmore och ska snart börja fixa i ordning oss inför nästa påskmiddag. Den första var hos Mami igår med sill, ägg och Jansson ;) We like it!
Idag blir det lamm hos världens bästa svärföräldrar!

Hur har ni det i påsk`??

image617

Första bilden som tog på oss ihop.. Snart ett år sen... Haha..komme ihåg Niccos erhört positiva syn på temafester. Hrm. Eller kanske inte :P

Kommentarer
Postat av: Eva

Jag kommer ihåg vad som hände efter att den här bilden togs :P

2008-03-24 @ 10:54:44
URL: http://fantasifeber.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0