Sterling-Suck

Lovade ju att berätta.
Vi skulle gå in och boka platser till hemresan tidigare idag, loggar in och upptäcker att de har ändrat tiden som vi ska åka från Paris och hem.. Okey??
Ursprungligen skulle vi ha lämnat paris vid 20 på kvällen.. Med andra ord haft hela den sjätte på oss att shoppa eller bara hitta på något.. Var ju det som var hela grejen. Nu har dom ändrat så att vi ska åka vid halv åtta på morgonen... samma dag. Med andra ord bara tagit bort en heldag utan att ens meddela oss.. ???
Vi tog fram biljetter och undrade lite om VI kanske hade missat något.. men nejdå.

Nicco ringde upp dom.. Jo dom hade ändrat.. och ojdå.. jo mail och information skulle komma.. Skulle komma?? Har inte kommit än i alla fall. Så kunde dom tydligen göra utan vidare.. Men dom var ju snälla så vi kunde boka om flyget GRATIS till dagen efter om vi ville.. Jo tack men det är ju ändå en extra hotellnatt och en extra semesterdag?? Ja nåt annat kunde dom inte göra.
Upptäcker dessutom senare att avgången den sjunde, som dom så snällt kunde byta GRATIS till oss, kostar 500 spänn mindre än den vi hde valt från början dagen innan.. Klart dom byter gratis då.. så oerhört givmilt.

Blir bara trött!
Jag har visserligen fått en extra semesterdag av en snäll chef. Men ändå? Ska man behöva göra så??
Näe.. slut på lågprisflygbolag för vår del. Strulet är inte värt pengarna man "sparar". Nu måste vi dessutom boka en extra hotellnatt.. Jo visst det ska bli mysigt.. men ändå???

Nån mer som inte gillar Sterling längre? :( Morr

image563

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0