Helgen

Har varit en perfekt helg enligt mig. En bra blandning helt enkelt.

Efter jobb i fredags gick vi upp på kontoret för att gratta Annika som fyller 30 i helgen. Många skratt och god tårta ;) Jag och Emelie gick runt på stan i Lund i jakt på mors dag present.. Jag lyckades, Emelie gick det sämre för. Shoppade ett par jeans på Gina, kände att det var jag definitivt värd!
Satte oss på Lundia med Mattias, Mats, Marie och Andreas. Två glas vin för min del och sen till tåget.
Upp i lägenheten för en supersnabb dusch och påklädning och sen ner på Hamnpaviljongen för att träffa Eva, Dessi, Jonas och två av hans vänner. Trevligt! O gott med kaffe (Jonas ;)) haha!
Gött och kunna sitta ute vid vattnet ett par timmar och snacka skit... Varenda gång jag sitter där nere slås jag av vilken fantastiskt fin stad vi bor i :) Inte alla som kan sitta på en uteservering vid havet och dricka vin och mysa :)

 Så här såg lilla jag ut den kvällen ;) Nya jeansen på :)

Igår blev det sömn på morgonen, sen ner på stan för frukost på Waynes.
Var inne på Resia och pratade bröllopsresa, nu har vi nog nääästan planen redo, väljer lite mellan två olika tror jag minsann?
Var nere och handlade present till Niccos mamma och sen åkte vi upp till brorsans och svägerskans nya place. Grillade korv och snackade lite skit.
Sen åkte vi hem och lämnade dom och målarfärgen till sitt öde ;) Vi kollade Gilmore, handlade lite gott, kollade schlager-skiten och sen sov vi gott :)

Dagen hittils har ni här nedanför och nu ska jag hänga upp tvätten :) Och ringa bror..

Jaja, bilder kommer senare ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0