Fruktansvärda höst

Igår kunde det väl vara lite mysigt. När man satt inne och hade massvis av tända ljus, åt pizza och bara njöt av en ledig kväll.
Men idag när man ska iväg och jobba..och det knappt är ljust ute vid denna tiden, då är jag inte på myshumör längre. Då ska solen skina och de ska vara härligt varmt ute...alternativt skitkallt men ändå fint väder. Detta gråa skitet gör väl ingen människa glad? Eller?

Blev som sagt en mysig kväll igår..och en tidig. Direkt efter utrsötningen i IDOL (vafan handlade det om förresten??) så slocknade vi och sov till lite över nio. SKÖNT!

Ska strax äta en god frukost i soffan och sen är det dags att duscha ochgöra sig ordning inför jobb. Mindre sugen men sen är jag faktiskt ledig i TVÅ helger på rad hör och häpna. Gissa hur skönt det ska bli? :) Helt underbart!
Vet att jag har massvis att göra på jobb så förhoppningsvis går tiden snabbt! We'll see!

Hörs nog senare..Lite lättare att skriva en blogg från jobb på helgerna!

Kramar!


Kanske dags att köpa en ny sån här för att liva upp stämningen lite?

Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Tycker som du inte om när det är grått å trist ute så gissa om jag blev glad imorse när det var vitt på marken å det snöade!! Får se hur länge snön stannar??? Kramen

2008-11-15 @ 14:56:01
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja mörka höstdagar är hemskt trista!!

2008-11-15 @ 18:41:52
URL: http://originellt.blogg.se/
Postat av: mami

Kunde varit värre, det kunde regnat oxå! Och imorgon är det soppa,knäckebröd och ost - det äter man inte när det är varmt! FAst..kunde skippat soppan för solen! kram

2008-11-15 @ 18:50:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0