A coffee to...drink?

Haha vad man kan idag!
Började dagen på jobb effektivit. Bokningskanaler undanröjda och fakturor omskrivna, kände mig faktiskt riktigt duktig. Sen kom Göran och skulle kolla upp ett larm som felsignalerar.. Bra de gick. Slutade med att jag hällde ett glas kaffe över tangentbordet där inne istället. Grattis. Men räddade det snyggt genom att vända det upp och ner snabbt som f*n! :) Yeah...

Hälften har faktiskt redan checkat ut, gissa hur skönt det är?! Om en timme börjar första visningen, har ju två idag. Högst chefen själv ska gå den visningen.. Gissa om jag har sprungit runt och tänt, rättat till och fixat?! Fast så är det alltid inför visningar, vi ska ju vara till vår fördel!

Planer för dagen då?
Jobb till ca 14,30 sen kommer Nicco. Då ska vi ut på Nova och mysa i en timme eller så innan vi beger oss till Anders för middag och kaffe/te ;).
Därefter hem till en varm dusch, en otroligt skön ansiktsmask (bastuvärme som rengör!) och därefter ett glas rött i soffan tillsammans med Parlamentet och världens finaste kille!

Känns som en perfekt söndagseftermiddag!

Imorgon jobbar jag kväll, så hoppas på att få vila rösten i några timmar, som det är nu låter den för jävligt. Men efter lite övertalning så tar en kollega åtminstone min visning..så att jag slipper prata konstant i 40 minuter.. Tackar!

Nu ska jag återgå till mina viktiga papper!
Kramas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0