Blogg-vänninor

Det här är en rätt mysig värld ändå. Blogg världen.
I alla fall om man väljer vilja bloggar man vill läsa, vilka bloggar man vill kommentera osv.

Jag har hittat min lilla krets. Vi kommenterar varandra flitigt och är alltid (enligt mig i alla fall) lika uppmuntrande och goa. Som ett extra stöd förutom familj, pojkvän och "riktiga" vänner.
Man tipsar och förstår på ett annat sätt än vad man gör hemma med dom man är omkring hela tiden helt enkelt.

Jag har lite..rättare sagt mycket svårt för att förstå blogg-hatet. Jag kan visst säga att jag tycker väldigt illa om vissa bloggar..men jag skulle aldrig kommentera det i deras blogg eller på annat sätt. Jag måste inte läsa deras bloggar, ingen tvingar mig. Jag läser istället de bloggar som gör mig glad, som får mig att tänka efter. Vissa av bloggarna jag läser har något jag inte har, som t.ex. barn och man. Jag ska gifta mig i maj och kan ta nytta av alla bröllopstips.. Barn vill vi båda ha så snart vi gift oss och hunnit se oss om lite, bara vi två. Genom att läsa föräldrabloggarna som inte förskönar tillvaron vet man vad man ger sig in på.. Förlossningsberättelser kan ge mig kalla kårar men i fokus står vad man faktiskt får..Sin bebis, en liten människa man burit runt på i 9 månader.

Jag tror faktiskt att bloggar är något av det bästa som någonsin startats, tänk hur mycket erfarenheter vi kan utbyta. Faktiskt bara genom att läsa om någons vardag, ibland dyker ett gott smoothierecept ut, eller en perfekt barnvagn :)

Jag gillar i alla fall bloggar, och uppskattar er som jag nämde tidigare. Jag tror ni vet vilka ni är!

Kramar

Kommentarer
Postat av: Sandra L

Jag älskar bloggvärlden! trots jag knappt bloggar, eller bloggar i perioder! Men jag älskar att läsa bloggar... läser ca 10 om dagen som jag känner att jag måste läsa. Väldigt kul och underhållande är det!



ha en bra kväll!Kramiis

2008-10-07 @ 21:24:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0