Kalla kårar

Vet inte om jag gillade kvällen på jobb riktigt.
Hade en riktigt konstig gäst som bokstavligen gav mig kalla kårar. Det är så sällan det händer att jag faktiskt tar det på allvar när det händer. Jag litar så pass mycket på mina instinkter att jag vet att jag har rätt.. Jag har haft det förut och om denna gästen har jag det definitivt, något fel på honom är det.

Riktigt obehaglig som stått och skällt, gapat, varit otrevlig och sagt diverse saker som jag inte ens vill upprepa. Var på vippen att slänga ut honom..Men nånstans där blev jag mest trött.
Jag vet inte om det är tillfälligt eller vad det är...Men just då kände jag mig bara trött på allihop. Trött på att vara lika tuff som grabbarna, när jag definitivt inte skulle ha lika mycket att sätta emot om han faktiskt hade velat göra något. Trött på att alltid försöka vara trevlig och lugnande när jag egentligen hade lust att ge honom en smäll på käften. Trött på hela grejen, på att sedan vara tvungen att le ursäktande till gästerna bakom.. Lite överslätande sådär.

Trött på alltihop helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Kimsan

Jag förstår precis vad du menar! När en gäst ger en kalla kårar är det obehagligt. Vi har en gäst som bor ofta hos oss, jättetrevlig men det är något med honom som jag inte riktigt klarar av så jag försöker alltid ha något att göra när han kommer, för han är ju en sån som MÅSTE prata :)



Btw, HIF är inte bättre än MFF, bara för tillfället, haha :)



Kram!

2008-10-02 @ 21:08:30
URL: http://kimsana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0