Solsken!

Solen skiner minsann ute idag! Härligt! Har redan fått nog av regn och blåst :( Meeen..av gammal vana vet man ju att det är så mestadels av vintern kommer att se ut. Bit ihop eller bryt ihop. Hm?

Jag har tvättat allt mörkt som låg i tvättkorgen och hängt upp/slängt  torktumlaren.. Nu går vittvätten :) Tänkte försöka hinna med handdukar och lite handtvätt också. Det är verkligen LYX att ha tvättmaskin i lägenheten..Hade aldrig orkat springa idag så det hade fått ligga kvar i såna fall! Diskmaskinen (ännu en lyx!) är tömd, jag är duschad, påklädd och lite lätt sminkad. Operation undanplockning är klar. Tänkt så mycket man hinner på en ledig förmiddag!

Känns dock i precis hela kroppen hur trött jag är efter den senaste månaden på jobb. Hoppas verkligen det blir två någerlunda lugna kvällar imorgon och torsdag!

Ska vänta ut torktumlaren och sen gå till banken, därefter till Hemköp och handla hem lite bananer (tror vi kommer att tömma hemköp på bananer så som vi använder dom nu!), ramlösa och lite tillbehör till äpplekakan som jag tänkte baka innan träningen ;)

Kommer nog ett roligt bröllopsinlägg senare förresten! :) O glöm inte dagens smoothie, kan avslöja att dagen är full av blåbär :)

Kram!


Bild från förra hösten i min förra lägenhet :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0