Tyssstnad

Jag vet, jag hinner inte med denna kära bloggen just nu.
Var borta från fem på morgonen till 12 på natten.. Var inte så kul att gå upp kl 6 i morse kan jag berätta!

Jobbet var kaosartat igår då jag var tvungen att checka ut 65 personer samtidigt som jag skulle jobba igen dom två timmarna jag skulle vara iväg och fotografera rummen. På tal om detta så ska ni få se lite bilder, SKITSNYGGA! :)

Möte kl 15 - 18 och sen iväg med repan för att göra smycken, jättemysigt och kul med vid 21-tiden kände jag mest för att gå hem och sova!

Idag sitter jag på bokningen fram till 15,30, sen ska jag ner på andra hotellet och jobba i en timme. Sen hem, upp i en snabb dusch och sen iväg på Champagne safari med svägerskan och mamma :) Roligt, men hjälp vad sliten jag är!

Morgonpass imorgon vilket kommer att leda till en mindre levande Sandra.. Hoppas inte att Nicco är alltför besviken över mitt förslag att bara vara hemma med god mat och dryck i soffan..
Känns som att timmar som jag jobbat efter sjukskrivningen börjar ta ut sin rätt, och lite till!

Men så äre!

SHIT vad telefonen ringer här, måste fortsätta!
kram

Kommentarer
Postat av: Kimsan

Champagnesafari lät som en väldigt rolig sak att göra! Fast det är kanske bara jag som tror att det går ut på att smaka av en massa mumsiga champagner tills man hittar DEN champagnen?



Hoppas du får en trevlig helg, själv ska man iväg på Oktoberfest efter jobbet. Lockar sådär mycket, vill mycket hellre bara sitta på puben och umgås med kära vänner!



KRAM!

2008-10-18 @ 09:31:22
URL: http://kimsana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0