Just nu vet jag inte..

Brandutbildningen gick väl bra.. största delarna i alla fall.
Men ibland blir jag fan rädd när jag inser hur mycket de andra avdelningarna litar på att vi i repan ska fixa ALLT. Finns fan inget initiativtagande någon annanstans. Känns ju sådär..

Men jag och lillasyrran var grymma i trapporna..båda gångerna även om bara en gång gick bra :P haha! Men tjo vad det rök..haha :P stackars gäster!

Efter övning var det dags för mitt och Maries möte.. De gick sådär med en massa avbrott, men visst, en liten bot på vägen kom vi väl. Känner hur stressade vi är allihop just nu. Inte fullt bemannade av olika orsaker, alla har fått för mycke lagt på sig och nu är det bara slutet av oktober som är ljuset i tunneln. Men å andra sidan börjar nästan allt meck med julbord och paket då.. Vet inte riktigt när vi ska andas nästa gång?

Har lite ont i örat och halsen så har nässprayat och örondroppat precis. Det jag INTE behöver just nu är en förkylning, har inte en endaste minut över till att vara sjuk.

Var så skönt när Nicco kom hem, borrade in huvudet i hans hals och bara andades.. Just i dom stunderna känns allt perfekt.. Han är min klippa här hemma! Oavsett vad så är han här i alla fall.. Gissa hur underbart det känns?


Kommentarer
Postat av: Kimsan

Vet precis hur det är att de tror att repan ska fixa ALLT! Måste bero på att vi alltid är så duktiga? Haha :)



Allt bra annars? Hoppas du slipper förkylning, jag har fått en liten, hoppas den försvinner snart!



Kram.

2008-09-29 @ 20:23:02
URL: http://kimsana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0