NyKÄR! :)

Underbara underbara dag! Minus att Nicco inte är hemma såklart.. Men det är Okey! Det blir en toppendag ändå!

Efter att ha gått på väla tillsammans, skrattat och suckat över allt folk, druckit kaffe på stan..Vi är sjuuuuukt inne med våra take aways denna veckan (haha!), skrattat med ansiktsmasker här hemma och gjort oss skitsnygga så..

Blev det nachos och HOT salsasås på Bishop, stand up med Magnus Betnér på konserhuset och därefter middag på nya Mento :) Där satt vi och mös med fördrinkar, Nicco åt en förrätt och sen åt vi båda två anka till varmrätt...SÅ gott!
Kockarna bjöd på en liten dessert, också gått men hjälp vad mätt jag var!

En av hjärtats jobbekompisar dök upp med sin fru och sen satt vi där och snackade barn innan dom gick hem och vi gick till Marina Plaza för en sängfösare ;)

Hemåt på lite halvvingliga ben och med mycke skratt...Sovit SÅ gott i min grop inatt och bara njutit av att vara sådär GALET nykär igen :)
Missförstå mig inte, jag har aldrig slutat vara kär.. (dumt hade väl de varit...) men ni vet den där pirriga superglada hoppiga "jag är KÄÄÄÄÄR" känslan :=)

Lycka!!!

Tack för världens bästa lördag!


Kommentarer
Postat av: mami

Låter riktigt härligt,den som ändå hade det så gott! Hur gick det med tassarna? kram

2008-09-21 @ 11:24:36
Postat av: Kimsan

Du Sandra :) Kom på att man kanske berätta för den personen man utmanar att den är utmanad, haha :D



Personalfest i fredags, skitkul! Igår blev det lite poker men tidig hemgång eftersom jag började jobba sex imorse :/ Fast nu slutar man snart så det är ok :)



Kram!

2008-09-21 @ 11:30:58
URL: http://kimsana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0