Upp och ner, ner och upp!

Hemma!
Har i stort sett precis kommit innanför dörren...eller ja, har besökt duschen också..Kan ha varit den bästa duschen i mitt liv faktiskt!

Blev i alla fall mött av en överlycklig stammis och sen världens välkommen-tillbaka kommité..Fick en blomma och en flaska vin..och ett..hm roligt kort? :) Söta är ni alla fall!

Sen dess har det varit full fart. Mycke kul men mycket suck. Hann inte käka förrän halv tre..då var de ju bara 24 timmar sedan sista middagen..hoppla! Tjejerna på bokningen var bäst och nere i repan var det halvt kaos! Men men, allt går och det gjorde detta också!

Blev lite övertid och sen bort på Bishop för att möta upp Gill, Anders m.fl...Jag, lillasyster och Mattias var liiite sega så det fick räcka med två cider för vår del och sen lite BK mat, välbehövligt i magen!

Idag har jag insett en sak..jag börjar mer och mer sätta mig, Nicco, vänner och familj högt över jobb. Så var det inte riktigt innan. Men jag orkar inte. Har inte mycke för att göra det heller faktiskt!
Har dessutom insett att den dagen vi ska bli tre kommer jag inte att kunna jobba där jag gör nu.. pressen kommer att bli för mycke och det är inget jag vill ha då! Det är kul nu..och ett tag till..men ibland känns de bara som för mycke!

Nu ska jag i alla fall gosa ner mig i sängen och vänta på att ett trött hjärta kommer hem.. längtar SÅ efter en bamsekram! Finns inga kramar som hans, så enkelt är det!


Kommentarer
Postat av: Kimsan

Vd kul att höra att det gick bra på jobbet :) Fast det är stressigt ibland.



Allt bra med dig annars?

Kram.

2008-09-22 @ 22:38:12
URL: http://kimsana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0