Ursäkt, klipp, chai, räkningar, trött!

Här kommer det alltså, allt i rubriken:

Ursäkt: Japp, förlåt för kass uppdatering denna veckan. Denna veckan är galen. På så många sätt! Hoppas på att kunna sätta fart igen i helgen! Men jobbar kväll imorgon, och har lunchmöte innan dess l 12,00. Sen jobbar jag lördagmorgon också.. Men då kanske jag kan uppdatera er lite!

Klipp: Yes har klippt mig hos världens bästa Mia idag. Inte så mycket annorlunda. Nu ska håret bara hållas snyggt till bröllopet. O på tal om bröllopet så är ju Mia min skönhetskoordinator så hon har en plan för mig nu.. :) Haha. Blev med andra ord mycket bröllopsprat.

Chai: Träffade Dessi efter klippet, satte oss på Waynes och käkade. Drack efter det en gudomlig chai latte och pratade vuxenprat. Slog mig på vägen hem att vi är stora nu. Vi pratar lön, arbetsuppgifter, hundar, ledig tid, framtid osv. Haha när hände detta?

Räkningar: Japp nu är dom också betalda. Bestämde mig för att betala CSN även denna månaden vilket betyder 1600 spänn extra i räkningar, men om vi ska se det positiva så var det den sista CSN räkningen detta året så det känns helt ok!

Trött: Yes. sitter i soffan och funderar på att sova, helt fruktansvärt trött. Men funderar på att istället ta en snabbdusch och smörja in mina stackars trötta fossingar med min nya fotcreme :) Nice shit.

O nu är jag klar med rubriken.. Kanske hittar på nåt mer o skriva om sen.. men där hade ni min dag i helhet.. :/

Kommentarer
Postat av: Cattis

Hej! Förlåt att jag frågar men blev bara nyfiken på vart den här underbara Mia jobbar? Alltid bra med tips på bra frisörer =)

2008-09-26 @ 06:25:55
Postat av: Dessi

Ja, vi är vuxna! Inte klokt... Här är den utbildningen jag pratade om. Den är på halvfart och inte distans... LedareKY36142.htm" rel="nofollow">http://www.studentum.se/ChefLedareKY36142.htm



Puss o kram!

2008-09-27 @ 09:24:20
URL: http://dezzys.blogg.se/
Postat av: Dessi

Såg nu att den länken inte funkade.. Testa denna! Sen är det under Chef & Ledare http://www.drivkraft.net/Ky/index.html

2008-09-27 @ 09:25:17
URL: http://dezzys.blogg.se/
Postat av: Dessi

Den funkar! Den utbildningen jag är sugen på är det Growth Management!

2008-09-27 @ 09:27:08
URL: http://dezzys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0