Återblick...och framåtblick

Ohh vilken underbar kväll jag har haft.

Mötte upp mamma på stan och lyssnade lite på vårsånger vid terasstrapporna..Vandrade sedan vidare till Mölleexpressen för grillbuffe och ett glas vin...alldeles lagom men tidig kväll fortfarande då vi gick ut..så vi prommade till Hamnpaviljongen.. O jag har äntligen kommit på varför jag älskar detta ställe.. Det må vara fyllerondellen för alla...men jag har alltid fruktansvärt trevligt där.. träffar alltid folk jag känner, gamla vänner från skolan, gamla kunder från Partybolaget-tiden osv.. Underbart!

Ikväll var inget undantag. Träffade Tedde, Bengan, Lloyden, Stefan, DANI, Daniel....and so on.
Dani slog sig ner..och det blev såklart mycket snack om tiderna förr.. Jag älskar verkligen dessa killar. Dessa underbara vänner som jag fick "på köpet" med Matte som jag var tillsammans med på den tiden. Tänk att hans vänner skulle bli mina vänner för livet. Vänner jag kan träffa en gång om året men ändå ha lika mycket att prata om...
O Daniel..min kära gamla granne..känns som att tiden bara försvunnit sen vi sprang mellan lägenheterna, kollade hockey, käkade godis, var på väg hem i hans bil kl 5 på morgonen..Jag mer salongsberusad än honom men satan så kul vi hade...

Jag är lite kär i livet just nu... O i tanken på att allt förändras faktiskt inte. Jag gillar förändringar..men det är så SKÖNT att veta att även om 5 år när jag (förhoppningsvis) är gift och mamma är faktiskt dessa killarna fortfarande kvar...Kan snacka skit som förr och bara njuta av stunden.. Det gör mig lugn på något sätt...

Nu har jag ju mina underbara flickor också, men jag hoppas att ni förstår vad jag menar med detta inlägget.. Det känns på något sätt som att vi alltid har utvecklats tillsammans.. Vi går tillsammans liksom...framåt. Men med grabbarna är det lite som att gå bakåt..fast i positiv mening.

Jag behövde denna kvällen känner jag. Jag blev "gamla" Sandra för en stund..bara för att inse att "gamla" Sandra aldrig har försvunnit.. Hon är samma gamla sandra, men med nya sidor och kvaliteter.. Hon är samma Sandra som kan shotta järnet med polarna...men en annan kväll tycka det är fullkomligt perfekt att sitta hemma med Den Stora Kärleken.
Det blir förvisso mer av det senare nuförtiden..men det trivs jag med!

Förresten..blev ju nästan uppraggad också..inte dåligt för en (snart) fruga ;) hahah... Roligaste ikväll var blicken när jag sa "väntar på att min blivande man ska komma hem" Hahaha.. :)

Jaja nog tjajat för min del.. Sitter och väntar på att just den där blivande mannen ska komma hem... Efterlängtad som Få är han!

Me tonight:
  

Och lite annat:

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

det är alltid så härligt att åter uppleva gamla saker... då känns de som tiden stått stilla...



vilken dag det är idag!! hoppas ni har de skönt ute i solen=)KRAM

2009-05-01 @ 15:15:26
URL: http://originellt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0