Halvtid

Sådär ja.
Väla och skopunkten avklarade. Och jodå, det blev shoppat.
Men glömde fågelsanden, hittade ingen väska och komhem med två par skor istället. Uhm..?

Nåja, hittade min vita klänning, hittade ett vitt linne(och tröja) på Gina. Så jag är nöjd ändå. Hittade även pärlor till brudbuketten, för detta kunde tydligen inte floristen fixa..undrar om hon kan fixa ståltråd.. Morr.

Mitt i alltihop är jag sjukt hooked på Beyonces "Halo".
Kom på att den spelades i min fruktansvärda mardröm som jag hade mellan fredagen och lördagen. Var så galet verklig att får en liten klump i magen när jag hör låten, som en flashback.. Dock är låten så sjukt bra att jag ändå inte kan sluta lyssna på den..

O drömmen ja.. Drömde att en missnöjd "gäst" sköt Petter i huvudet..och han dog. Gästen i fråga hotade med att leta upp Nicco och göra samma sak... och äckliga detaljbilder av Petter avskjutna huvud blandade sig med sjuk sorg över att han var borta och galen rädsla för att det skulle hända Nicco något. Fy fan! Längesen jag hade en så verkligen och jobbig dröm. Vaknade och var helt säker på att det var sant... Tänkte först vägra gå till jobbet..men insåg efter några minuter att...jo..det var en dröm..Nicco är i sängen och sover, ingen som jagar honom och Petter träffar jag efter jobb.

Blä!
Nu till nåt roligare..nämligen låten :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0