Party-abstinens?

Oj. Det var verkligen riktigt, riktigt länge sedan jag kände så här.
Jag vill ut Nuuuu igen. Helst ikväll. Dansa!

Skrattade som sagt hur mycket som helst igår. O tänkte i detta inlägg berätta lite mer ingående vad vi gjorde.

Jag och Emelie sågs på jobb kl 14,40 ca och sminkade oss, skrattade och fasade lite inför kvällen i så pass kort klänning (jisses vad många kommentarer vi fick för just detta, haha!).
Var lite rädda att vi skulle vara först på Brogatan (där vi tänkte samlas ett gäng innan festen) så drog ut på tiden nåt sjukt tills vi vågade kika ut.
Blev någerlunda uttittade på vägen dit (ca 50 meter) och tackade alla lyckliga stjärnor för att Mattias redan var på plats.
Blev ett glas bubbel få att få till feststämningen..och visst lyckades det! PK dök upp och envisades med att vi skulle börja på färgkodade drinkar redan då..Dvs istället för att beställa en t.ex Cosmo blir det "en röd drink" och så får man ta vad det blir.
Gick starkt ut med en blå och en röd/rosa innan vi gick vidare till festen.

Väl där var det fördrink och mingel. Kul att så många hade lagt ner tid på sina outfits (återigen, bilder kommer men jag har inga bra från själva festen.)
Upp till festsalen och på vägen tog en proffsfotograf bilder på alla par (jag och Emelie vill säga, haha). Ska bli kul att se dom bilderna sen! :P

Satte oss till bord och fick god mat, tävlade i film/dans quiz och fick se grymmaste uppträndadet från Helsingborgs danshus, all cred till dom, shiiiit vad bra dom var!!

Blev därefter DANS för oss själva. Jäklar vad vi dansade också. Stod på dansgolvet konstant med undantag från två rökpauser (nope..inte jag som röker..). Förklarar det onda i fötterna idag!
Jag, Mattias, Anders, Emelie, Mackan och Petter hade så sjuuuukt kul (förhoppningsvis alla andra också men dessa var min huvudsakliga umgängeskrets igår).
Sjöng duett till "hot n' cold", garvade halvt ihjäl oss till "inatt inatt är det du, är det jag" då denna är standard på våra personalfester. Börjar kunna det där nu! :)

Hade en sån sjuk lyckoruskänsla där på dansgolvet största delen av kvällen. Enda som saknades var Nicco..men det var också en stor del av lyckan. Att kunna gå ut och ha skitkul med vänner utan att behöva oroa sig för sin respektives reaktion när man kommer hem. Självklart för många men inte riktigt för mig då ett av mina förhållande var precis motsatsen. Nu är det lycka att veta att han unnar mig att ha kul och detsamma gäller för mig med honom. Man kan inte göra allt ihop!

Tror jag är skyldig Petter typ 12 drinkar eller nåt.. Hm, kan undra om någon försökte supa mig under bordet igår? Hahaha. Billig kväll iaf ;) Var det inte han så var det Anders eller Mattias som såg till att jag hade ett glas i handen.. Phu, att man inte mår dåligt idag är ett mindre mirakel!

Nu ska jag jobba vidare här.. Luuugn dag! :)

Kramar


Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Så kul det låter när du berättar!!! Å ja, visst är det skönt att kunna lita på varann å kunna göra saker var för sig... Det borde ju va en självklarhet men är ju tyvärr inte det för alla... Är så glad för din skull att det är så bra nu!!! :)

Kramen, Maria

2009-04-06 @ 18:02:22
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Anders

Disco disco, we had fun! Great success.

2009-04-07 @ 00:14:48
Postat av: Kimsan

Hej :)

Ja, det är redan nu på torsdag! Om allt hinner fixa sig innan, är en del med jobbet och så, typiskt när man väl ska iväg, men jag brukar kunna lösa saker så :D

Fan vad det låter kul! Men kan inte annat än hålla med dig om klänningen, har en sån i beige, känns som man visar halva rumpan när man är ute i den, haha :)

AW låter skitkul, att ta sig in till Lund är ju piece of cake för oss :) Speciellt nu när det är varmt, kan ju inte bli bättre!

Jobba i påsk eller du ska vara ledig?

Kramar!

2009-04-07 @ 07:38:55
URL: http://kimsana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0