Första lediga dagen....

....har verkligen flugit förbi!
Började starkt med möte på banken 10.00. Riktigt bra möte med vår personliga bankman. Vi blir ju helt plötsligt förmånskunder nu (herregud vad vuxenpoängen läggs på hög!) och har en massa nytt att tänka på. Fick genomgång med försäkringar också, phu! Både klokare och mer förvirrade än någonsin begav vi oss till väla och fixade lite julklappsköp.. En snabb sväng in på IKEA och kollade in en eventuell soff-kandidat till vardagsrummet nere och sen massa korv till lunch ;)

Hem och fixade lussebullar till fikan med Tobbe. Mysigt med besök och ÄNTLIGEN fick han träffa min man. Det är ju faktiskt väldigt mycket tack vare honom som jag och Nicco är ett numera gift par. Varför är en väääldigt lång historia men att jobba natt samtidigt som Tobbe var mer effektivt än terapi kan jag meddela ;)

Har nu varit och tränat med bror. Love it! Körde rygg och triceps med högt tempo och go puls hela tiden. Känns SÅ nice i kroppen just nu,.. Förutom ett galet blodsockerfall som gör mig lätt snurrig. Blir det massa stavfel så vet ni vad det beror på, tokskakis!

Luktar vansinnigt gott i hela lägenheten, Nicco gör soppa och jag har tänt adventsljusstakar och ljus. Blir myskväll med film idag! The proposal är först ut, någon som sett?

Hur har ni det denna måndag? :)
KRAMAR i massor!


En plan kanske? Klippan soffan i läder, vit två-sits.. Två sådana möjligen..?

Bild: IKEA

Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Ja, visst är det en massa vuxenpoäng att ha ett bolån å ha möten på banken! ;) Träning ja, jag borde komma igång igen, det var ett tag sen nu... Får se om jag tar mig iväg på onsdagmorgon efter jobbet!?? Det finns ett pass 07.15, spinning, tror att jag skulle sova gott efter ett sånt pass!

Kramen, Maria

2009-12-14 @ 21:57:56
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Anonym

ha en riiiktigt skön semester :D

2009-12-15 @ 17:54:57
URL: http://originellt.blogg.se/
Postat av: Dessi

The Proposal såg jag i helgen! Den var helt ok! Jag hade en Klippan soffa innan, dom är inte särskilt sköna om jag får säga mitt... ;)

2009-12-15 @ 21:17:08
URL: http://www.desireeochvarlden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0